Šport > Nogomet
83 ogledov

Ibraimi: Bil sem pregnan!

Ibraimi Maribor Viktoria Plzen Liga prvakov Ljudski vrt Gregor Katič
Makedonski reprezentant v vrstah Maribora je na družbenem omrežju razkril svoj pogled na dogodke, ki so v zadnjih dneh burili duhove v štajerski prestolnici.

Eden najboljših članov državnih prvakov Agim Ibraimi je v petek kontroverzno zapustil karanteno nogometašev Maribora pred obračunom z Domžalami (vijoličasti so v soboto slavili z 2:1) in poskrbel za številne privzdignjene obrvi.

V vrstah Maribora so zaenkrat ostali brez uradnega odziva na sila pestro dogajanje zadnjih dni, ki se je začelo že z obiskom Viol na treningu prve ekipe. 

Brez nedeljskega treninga

Ibraimi se v nedeljo dopoldne ni pojavil niti na prvem treningu po tekmi z Domžalami, ob tem pa je jasno, da ne gre za poškodbo ali bolezen. Da je temu res tako in da je v taboru državnih prvakov "počilo", je potrdil tudi z zapisom na Facebooku.

"Človek zmore biti močnejši od zunanje usode in vsak dan stoji pred odločitvijo, ali bo iz svojega trpljenja naredil svoj mir. Preden si ustvarite svoje mnenje, želim pojasniti, da sem bil v to dejanje prisiljen in da sem bil na najbolj nizkoten način pregnan iz karantene s strani enega človeka. Lp, Agim Viola," je makedonski reprezentant zapisal na svojem Facebook profilu.

Zahović se je že odzval

Ibraimi naj bi se sprl s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem, ki je za časnik Ekipa podal svoj pogled: "Primer sodi med naše interne zadeve in v skladu z dosedanjimi načeli NK Maribor bomo tudi v tem primeru vse reševali znotraj družine."

Iz NK Maribor so sporočili, da je Ibraimi pod suspenzom in da ne trenira z ekipo, na naslednjih tekmah pa naj ne bi kandidiral za nastop.

Ibraimi je v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije na 27 tekmah za Maribor zabil deset zadetkov in podelil še sedem asistenc, s čimer je med najbolj učinkovitimi posamezniki lige.

Komentarjev 2
  • colio 19:55 10.april 2016.

    Še kolcalo se jim bo po JURIČIČU......kot navijač tega kluba se ne strinjam z izbiro Milaniča,kjer so ga skratka nagnali po štirih mesecin v prejšnjem klubu. Naveza Zahović,Pavlin in Milanić ..so grobarji totega našega kluba . :(

  • Gigiiinjo 16:57 10.april 2016.

    zgolj v vednost in dokaz da niste novinarji ker SAMO prekopirate članke od drugih brez da bi sami preverili dejstva.to sploh ni ibraimijev fb račun - človek ga že nekaj časa nima :))))