Šport > Nogomet
26 ogledov

Alan Pardew odrinil stranskega sodnika

alan pardew newcastle premier liga EPA
Trener Newcastle Uniteda Alan Pardew se je opravičil za incident, zaradi katerega je moral na sobotnem premierligaškem obračunu zapustiti igrišče. Njegovi nogometaši so sezono začeli z zmago nad Tottenhamom (2:1).

alan pardew newcastle premier liga | Avtor: EPA EPA
Alan Pardew si je nepremišljeno potezo privošči kmalu bo zadetku Demba Baja, ki je Newcastle popeljal v vodstvo v 55. minuti. V navalu čustev je odrinil enega izmed stranskih sodnikov in si s tem prislužil izlet na tribune. S seboj je vzel walkie-talkie, s pomočjo katerega je želel klopi še naprej posredovati svoja navodila.

Na njegovo nesrečo pa naprava ni delovala, zato so morali pomočniki ves čas tekati gor in dol ter tako prenašali sporočila njegovim asistentom. Pardewu sedaj grozi tudi kazen angleške nogometne zveze. ''Neumno je bilo. Rad bi se javno opravičil. Svojim igralcem sem govoril, naj se obnašajo v olimpijskem duhu. Lahko se samo opravičim. Bilo je neumno. Ne vem, kaj sem mislil,'' je povedal trener Newcastla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.