Šport > Nogomet
28 ogledov

Alonso izpogajal povišico pri Realu

xabi alonso EPA
Vezist madridskega Reala Xabi Alonso je svojo pogodbo s kraljevim klubom podaljšal do leta 2016 in naredil konec špekulacijam o njegovi prihodnosti.

Španski nogometni reprezentant Xabi Alonso bo kariero nadaljeval pri španskem prvoligašu Realu iz Madrida. Kot danes poroča španski športni dnevnik Marca, sta se kraljevi klub in nogometaš končno le dogovorila o vseh podrobnostih, tako da bo Alonso še dve leti več nosil beli dres z možnostjo podaljšanja še za tretjo sezono.

Špancu pogodba poteče junija letos,v klubu pa je že zavladal preplah, da bo Alonso pobegnil h kakšnemu drugemu evropskemu velikanu. Dvaintridesetletnik se je, kot kaže, dobro izpogajal, saj bo njegova plača po novem znašala šest milijonov evrov na sezono, medtem ko je do zdaj prejemal ''le'' štiri milijone. Real je s tem presegel ponudbe Juventusa in nekaterih angleških klubov, še poročajo španski mediji.

Alonsa še vedno pestijo težave s sluhom, saj si je na tekmi z Valencio predrl ušesni bobenček. Carlo Ancelotti je potrdil, da ne bo nastopil na pokalni tekmi z Osasuno. ''Na treningu je vse v redu, a na stadionu je zelo hrupno, kar ga moti. Zdravstveno stanje mu ne preprečuje, da bi igral, vendar je potrebno upoštevati njegovo počutje,'' je povedal trener Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.