Šport > Nogomet
2711 ogledov

Angleška legenda pljunila 14-letnico

Jamie Carragher twitter
Nekdanji zvezdnik angleškega nogometa si je privoščil neokusno potezo.

Nekdanji angleški reprezentant Jamie Carragher si je po tekmi med Manchester Unitedom in njegovim nekdanjim klubom Liverpoolom privoščil neokusno potezo.

Po porazu Liverpoola na gostovanju na Old Traffordu je vozil v počasni koloni, ko ga je iz sosednjega vozila verbalno zbodel navijač rdečih vragov. "Jamie, niste imeli sreče. 2:1," je dejal možak, Carragher pa je pobesnel in odgovoril s pljunkom, ki je v obraz zadel 14-letnico, vse skupaj pa je bilo zabeleženo na telefonu.

Nekdanji branilec se je za svojo potezo kasneje opravičil. "To, kar sem storil je napačno. Osebno bi se rad opravičil družini. Pred posnetim videom sem bil vseskozi žrtev napadov in zmerljivk," je dejal v Angliji sicer precej priljubljeni Carragher.

Ta je po koncu igralske kariere postal nogometni analitik za televizijo Sky Sports, na Otoku pa njegovo delo zelo cenijo. A s svojim dejanjem si je zdaj povzročil precej škode. Pri televiziji so ga začasno suspendirali, po anketah, ki so jih hitro opravili angleški mediji, pa večina vprašanih zahteva njegovo odpustitev. 

Marcus Rashford Premier League Šport Največji angleški derbi po notah domačih

Manchester United je sicer v soboto na najbolj vročem anleškem derbiju z 2:1 premagal Liverpool.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.