Šport > Nogomet
4974 ogledov

Angleški zvezdnik zaradi tetovaže postal tarča posmeha

Joe Hart Epa
Eden najbolj prepoznavnih angleških nogometašev se ni proslavil z izbiro telesne poslikave.

Joe Hart je preživljal že precej boljše čase. Na vrhuncu kariere je bil prvi vratar izbrane vrste Anglije, z Manchester Cityjem pa je postal državni prvak.

emiliano sala Kaj se je dogajalo? Šport Nova razkritja v primeru tragične smrti argentinskega nogometaša

Od lanskega leta si Hart kruh služi pri Burnleyu, že nekaj sezon pa ni v prvem planu reprezentance. Njegova forma pada, v 33. letu starosti pa je storil še potezo, ki je poskrbela za dodatne kritike.

Hart je namreč objavil fotografijo svoje nove tetovaže, ta je na družbenih omrežjih naletela na zgražanje. Anglež si je s črno barvo skoraj popolnoma pobarval zgornji del desne roke in ramo, vse skupaj naj bi bilo videti kot oklep.

Uporabniki spleta so se Harta brž lotili s precej ostrimi kritikami. "To je kot podpis pogodbe z Joejem Hartom. Najprej se zdi dobra ideja, nato nenadoma ne več," je zapisal eden od njih.

"Joe Hart ima najgršo tetovažo, kar sem jih kdajkoli videl. Pa ima moj prijatelj na riti napisano: "Kup p*čk!" je dodal drugi.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.