Šport > Nogomet
15 ogledov

Argentince obmetavali s kamenjem

lionel messi argentina Reuters
Nogometaši Argentine so ob prihodu v perujsko Limo doživeli hladen pozdrav. Navijači Peruja so njihov avtobus obmetavali s kamenjem.

Tarča jeznih navijačev je bil tudi Lionel Messi, ki so ga ob prihodu v Limo pospremili z vzkliki ''Cristiano, Cristiano''.

Perujski huligani so pred kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2014, ki ga bo gostila Brazilija, kamenjali avtobus argentinske reprezentance. Incident se je zgodil v ponedeljek pred stadionom Nacional, kjer bo danes ponoči po srednjeevropskem času tekma med Perujem in Argentino.

Huligani so v incidentu razbili več stekel avtobusa, nihče od igralcev in trenerjev pa ni bil poškodovan. Napetost pred tekmo je narasla, ko so iz tabora Peruja sporočili, da bodo kapetana Argentine Lionela Messija ostro pokrivali. Perujce je razjezila izjava Argentincev, ki je odgovorila, da se bojijo, da bo sodnik dovolil grobo igro pri pokrivanju zvezdnika španske Barcelone. ''V naš avtobus so metali kamenje,'' je povedal tiskovni predstavnik Juan Carlos Crespi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.