Šport > Nogomet
12 ogledov

Arsenal brez Wilsherja še (vsaj) 2 meseca!

Jack Wilshere Andres Iniesta Reuters
Težaven uvod v novo sezono se za Arsenal še ni povsem zaključil. Potem, ko je trener Arsene Wenger na zadnji dan prestopnega roka le odprl denarnico, so iz kluba zdaj potrdili, da bo mladi zvezdnik Jack Wilshere zaradi ponavljajočih se težav z gležnjem odsoten še vsaj dva meseca. "Lahko potrdim, da bom odsoten še 2-3 mesece! Trdo delam v telovadnici in poizkušam ostati v formi, zelo sem razočaran, ampak vrnil se bom še močnejši!" je na Twitterju že zapisal Wilshere.

Nogometaši londonskega Arsenala bodo morali na povratek vezista Jacka Wilsherja počakati še najmanj dva meseca, potem ko so iz tabora topničarjev sporočili, da težave s poškodbo gležnja le niso tako nedolžne. Angleški reprezentant letos še ni začel niti ene uradne tekme v dresu Arsenala, 19-letnika pa pri klubu ne nameravajo siliti v (pre)hiter povratek. Wilshere zaradi poškodbe, ki si jo je obnovil na poletni pripravljalni tekmi z New York Red Bulls, zdaj nosi tudi poseben zaščitni škorenj. Prvotne napovedi trenerja Arsena Wengerja so sicer govorile o dveh ali treh tednih mirovanja, toda Wilshere bo tako kot kaže z igrišč odsoten vse do novembra.

"Odsoten bo še par mesecev, mora počivati in potem bomo videli, pri čem smo," se je glasilo uradno sporočilo londonskega kluba. Pojavljajo se celo ugibanja, da bi v primeru ponovne poškodbe Wilshere potreboval vsaditev vijaka, kar bi celjenje poškodbe seveda še podaljšalo. "Lahko potrdim, da bom odsoten še 2-3 mesece! Trdo delam v telovadnici in poizkušam ostati v formi, zelo sem razočaran, ampak vrnil se bom še močnejši!" je na svojem priljubljenem mediju komuniciranja, omrežju Twitter, že "začivkal" Wilshere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.