Šport > Nogomet
24 ogledov

Arsenal v Sloveniji

kamp Arsenal sportagencypro.com
Lakis Papaioannou, Arsenalov oglednik iz elitne nogometne akademije v Solunu za jugovzhodno Evropo, je bil na prvem preskusnem treningu za dečke letnika 2001 navdušen.

Prejšnji konec tedna je Sport Agency PRO, Arsenalov partner v Sloveniji, angleškemu velikanu omogočil pregled nad znanjem nadarjenih mladih slovenskih nogometašev.

Preizkusnega treninga v športnem centru v Radomljah pri Ljubljani se je udeležilo 54 izbranih in povabljenih mladih nogometašev iz devetih slovenskih klubov. V prihodnjih dneh bodo iz Arsenal Elite Academy SoutEast Europe  sporočili, koga bodo povabili na zaključni preizkusni trening konec maja v Solunu.

Arsenalov oglednik Spyros Paspalidis, sicer prvi trener vratarjev na elitni akademiji v Solunu, je po dvodnevnem treningu v Radomljah dejal: "Slovenija  ima veliko mladih nadarjenih vratarjev, ki nimajo ustrezne izobrazbe in načrtnega vodenja. Zato bo Arsenal ostal v Sloveniji dolgoročno, skozi vse leto. Mladim želimo dati znanje, da bodo hitreje napredovali."

Paspalidis, pomočnik trenerja Tonyja Robertsa, trenerja vratarjev prve ekipe londonskega Arsenala, je potrdil, da bo naslednji Arsenalov dogodek v organizaciji Sport Agency PRO (Sportagencypro.com) od 25. do 30. junija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.