Šport > Nogomet
2065 ogledov

Atletico posoja 100 milijonov vrednega igralca

Joao Felix Epa
Atletico pripravljen do konca sezone posoditi Felixa.

Madridski Atletico, kjer uspešno igra slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, je pripravljen do konca sezone posoditi Joaa Felixa, poroča španski športni dnevnik As. Mladi portugalski reprezentant, ki je igral tudi na svetovnem prvenstvu v Katarju, želi zaradi spora s trenerjem Digom Simonejem zapustiti klub.

Vodstvo Atletica bi ga tudi prodalo, a tega ne želijo storiti pod 100 milijoni evrov, kar pa bi ta čas težko odštel kateri izmed klubov. Zato se nagibajo, da bi ga v zimskem prestopnem roku posodili, vendar bi moral klub, za katerega bi potem igral, Felixu nuditi tudi plačo. As navaja, da imata največ možnosti Manchester United in Arsenal.

Triindvajsetletni Felix je v Atletico prišel leta 2019 iz portugalske Benfice in za madridski klub, ki je zanj ob prestopu odštel rekordnih 126 milijonov evrov, na 94 tekmah dosegel 24 golov. Za reprezentanco Portugalske je štiri gole zabil na 28 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice