Šport > Nogomet
24 ogledov

Bale na ogled nekdanje Özilove vile

(Villarreal - Real Madrid) Reuters
Najdražji nogometaš na svetu Gareth Bale si je v Madridu ogledal vilo, v kateri je živel nekdanji galaktik Mesut Özil.

Gareth Bale je s prihodom v Madrid pomagal zapolniti praznino, ki je nastala z odhodom Mesuta Özila, Valižan pa bi se lahko kmalu preselil v luksuzno hišo, v kateri je prebival napadalni vezist Arsenala. Bale si je skupaj z dekletom ogledal hišo, ki se je izpraznila po Özilovi selitvi v London.

Nemški nogometaš je prebival v La Moraleji, ki slovi kot madridski Beverly Hills, v bližini pa domuje tudi Cristiano Ronaldo. Bale in njegova družina trenutno prebivajo v hotelu Sheraton Mirasierra na severu Madrida.

Bale: Cristiano je najboljši na svetu

Gareth Bale se je hitro privadil na življenje v Madridu in že na svoji prvi tekmi zatresel mrežo Villarreala. ''Navdušen sem, da lahko treniram z najboljšimi igralci. Vsak ima svoje mnenje, a zame je Cristiano najboljši na svetu. Z njim bom treniral, igral in se od njega učil,'' je povedal Bale, ki ne pozna finančnega ozadja svojega megalomanskega prestopa.

''Po pravici povedano, ne razmišljam o denarju za moj prestop. To je med obema kluboma. Seveda je Daniel želel iztržiti čim več. Jaz igram nogomet. Želim igrati svojo igro in vem, da jo lahko,'' je zaključil Valižan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.