Šport > Nogomet
35 ogledov

Cristiano z drsečim startom nad Bala

Bale Cristiano Zidane ševa Youtube
Gareth Bale se je po povratku z reprezentančnih obveznosti pridružil treningom Madridčanov, ki se pripravljajo na gostovanje pri Villarrealu. Prvi zveznik Reala ga je pričakal, s sicer ne preveč nevarnim, drsečim startom.

Pri igranju "pepčka" ni prekrška, pogosto pravijo nogometaši. A kljub temu soigralci seveda ne poskušajo z ostrimi drsečimi starti, ki bi lahko poškodovali kolege. 

Ko kdo izmed igralcev dolgo teka za žogo, pa seveda lahko sledijo malce bolj neprevidni poskusi, da bi se dotaknili okroglega usnja. Tako je bilo tudi s Cristianom Ronaldom in Pepejem, ki sta se znašla "na vrtiljaku", pri katerem sta sodelovala tudi pomočnik trenerja Zinedine Zidane in najnovejša okrepitev Gareth Bale.

"Dotaknil sem se je!"

Tako je portugalski zvezdnik z drsečim startom prekinil podajanje prav ob sprejemu žoge nekdanjega igralca Tottenhama, pri tem ga je blago zadel v stojno nogo. Seveda ni šlo za grob prekršek, posnetek vam ponujamo le zato, ker je šlo za stik dveh zelo dragih parov nog. Gre namreč za dva najdražja nogometaša na svetu.

Kako je Ronaldu uspelo, ob manjših zapletih, priti iz "pepčka" pa si poglejte v nadaljevanju videa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.