Šport > Nogomet
25 ogledov

Bale noče v Monaco; igral zagotovo ne bo!

gareth bale EPA
Gareth Bale je vodstvu Tottenhama zaupal, da ne želi zaigrati na prijateljski tekmi proti Monacu.

Po razkritju španskega časnika As, da sta se Tottenham in Real Madrid dogovorila za prestop Garetha Bala za 120 milijonov evrov, se za Valižana ni veliko spremenilo.

Še vedno ostaja ujet v Londonu, kjer se z ekipo pripravlja na začetek sezone. Bale je trenerja Andréja Villas-Boasa zaprosil, da ne bi odpotoval v Monako, kjer bodo Spursi odigrali prijateljsko tekmo. V primeru, da ga bodo v to prisilili, je Bale odločen, da ne bo igral.

Živci popuščajo

Bale težko skriva nezadovoljstvo nad predsednikom kluba Danielom Levyjem, ki je prestop Valižana spremenil v največjo sago letošnjega prestopnega roka. Levy je znan po tem, da rad kupuje mlade igralce pod ceno in iz njih naredi superzvezdnike. Nekaj podobnega se je pripetilo tudi Balu, ki ga je Levy pri rosnih 18 letih kupil od Southamptona za 10 milijonov evrov.

Spursi nameravajo rekordno vsoto denarja, ki jo bo za Bala plačal Real, porabiti za nove nakupe. Londončane so že okrepili Roberto Soldado, Paulinho in Nacer Chadli, Villas-Boas pa se zanima še za Luisa Suáreza, Álvara Morato, Alena Halilovića in Erika Lamelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.