Šport > Nogomet
15 ogledov

Bale povedal Spursom, da hoče v Real

Gareth Bale Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Angleški mediji razkrivajo, da naj bi Gareth Bale vodstvu Tottenhama izrazil željo, da se po koncu sezone preseli k španskim prvakom ...

Trener madridskega Reala José Mourinho si želi Garetha Balea pripeljati v vrste "belega baleta". To sicer ni nekaj novega, saj je odlični Valižan že nekaj časa prva želja portugalskega stratega. A tokrat naj bi svojo pripravljenost za prestop v Madrid izrazil tudi odlični krilni igralec sam, Tottenham pa naj bi zanj skušal iztržiti kar 50 milijonov funtov.

V igri za usluge člana Spursov, ki je poleti sicer podpisal novo štiriletno pogodbo s klubom iz severnega Londona, je tudi Barcelona, a naj bi bil Madrid v prednosti, saj sta se kluba avgusta že dogovorila za prestop Luke Modrića, poleg tega pa imata podpisan tudi dogovor o medsebojnem sodelovanju.Barcelona se najbrž tudi ne bo spustila v tekmovanje glede višine odškodnine, čeprav sta se oba velikana španske Primere v Londonu že neformalno pogajala glede prestopa.

Drugi angleški klubi naj ne bi imeli možnosti za nakup Valižana, saj je izklicna cena zanj za klube na Otoku še deset milijonov funtov višja, poleg tega pa klub iz White Hart Lanea noče prodati nekdanjega člana Southamptona neposrednemu konkurentu. Tottenham je Balea sicer kupil za 5 milijonov funtov, tako da bo z njegovim odhodom krepko zaslužil in tako lahko dodatno okrepil svoje moštvo s svežimi močmi.

"Če bi vprašali katerega koli mladega igralca, ali si želi igrati za Madrid ali Barcelono, bi kdo odklonil? Najbrž ne," so bile besede Garetha že pred meseci, a so vseeno dovolj zgovorne. 23-letni nogometaš, ki ga je šolski učitelj v rani mladosti prisilil, da je igral le s svojo slabšo nogo (da bi si jo utrdil in da bi bile šolske nogometne tekme vsaj približno enakovredne), si želi igrati v ekipi, ki konstantno nastopa v Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.