Šport > Nogomet
10 ogledov

Balotelli na Twitterju napadel Bolta

usain bolt EPA
Napadalec AC Milana Mario Balotelli se je odzval na besede jamajškega šprinterja Usaina Bolta, ki je Italijana označil za ''odličnega, a preveč agresivnega nogometaša''. Balotelli je svetovnemu rekorderju na 100 in 200 metrov odgovoril preko Twitterja.

Usain Bolt je v Rimu, kjer se pripravlja na miting diamantne lige, spregovoril o italijanskem nogometašu Mariu Balotelliju.

''Balotelli je odličen nogometaš in nikoli ne zgreši enajstmetrovke,'' je v intervjuju za televizijski program TG1 povedal Bolt. ''Morda je na igrišču nekoliko preveč agresiven. Nekajkrat sem ga videl in ni mi bil preveč všeč, čeprav je odličen nogometaš,'' je dodal 26-letni Jamajčan.

Balotelli se je takoj odzval preko Twitterja. ''Najprej spoznaj ljudi, preden jih sodiš. Ni bilo lepo, kar si rekel o meni,'' je zapisal 22-letnik.

Bolt je velik navijač Manchester Uniteda in je v preteklosti večkrat ponudil svoje usluge Sir Alexu Fergusonu. Jamajčan upa, da bo nekoč lahko zaigral za nogometno ekipo. ''Ob koncu kariere bom zagotovo poskusil,'' je dodal Bolt. Morda bo imel pri Davidu Moyesu več sreče.

mario balotelli tvit | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.