Šport > Nogomet
6414 ogledov

Balotelli prišel na trening, kar je sledilo, je šokiralo vse

balotelli Instagram
Le nekaj dni po tem, ko je Brescia oznanila prekinitev sodelovanja z Mariem Balotellijem, se je kontroverzni napadalec zglasil na treningu.

Nekdanj veliki up italijanskega nogometa Mario Balotelli je pred dnevi dobil odpoved s strani Brescie, ker je brez pojasnila manjkal na treningu prvoligaša, trenutno zadnje ekipe na lestvici elitne Serie A.

Čeprav je poskušal odsotnost upravičiti z zdravniškim potrdilom, češ da je imel želodčne težave, mu v klubu niso verjeli in z njim prekinili triletno pogodbo, katero je podpisal pred manj kot letom dni.

Štiri dni po tem, ko je Brescia uradno oznanila, da končuje sodelovanje z zloglasnim 'Super Mariem', se je nogometaš zglasil na treningu, kjer pa mu je član klubskega ustroja, šlo naj bi za predstavnika varnostne službe, dal jasno vedeti, da ni več dobrodošel.

Razočarani Baloteli se je sklonjene glave vrnil k avtomobilu, spotoma pa italijanskim novinarjem dejal: "Zdaj pa recite, da nočem trenirati."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice