Šport > Nogomet
102 ogledov

Kurtićev trener priznal, da je imel covid-19

Roberto D'Aversa Profimedia Roberto D'Aversa.
Še en trener v elitni italijanski nogometni ligi je bil okužen z novim koronavirusom.

Nogometni strokovnjak Roberto D'Aversa je tretji trener iz italijanske Serie A, ki je priznal, da je bil okužen z novim koronavirusom. Strateg Parme pravi, da je imel le manjše simptome in da so covid-19 odkrili šele s krvnim testom.

D'Aversi tako kot Gianu Pieru Gasperiniju, trenerju Josipa Iličića pri Atalanti, in strategu Fiorentine Beppeju Iachiniju sprva niso odvzeli brisa, saj simptomi niso bili dovolj jasni.

"Nekaj dni po tekmi s Spalom sem imel malce povišano telesno temperaturo," je za Parma Today povedal D'Aversa. "Ni bilo nič hujšega, tako da nisem opravil testa brisa. V takšnem obdobju leta imam sicer vedno malce povišano temperaturo, torej 37 stopinj Celzija. Šele po testu krvi so potrdili, da imam covid-19," je še povedal strateg Parme.

tribuna maska koronavirus COVID-19 Šport Obstaja možnost, da v Italiji ne bo prvaka

Pri tej igra tudi slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, ki je do konca sezone posojen iz moštva SPAL, potem pa ga bo Parma odkupila. Enaintridesetletni vezist je podpisal pogodbo do 30. junija 2023.

Parma bo prvo tekmo po marčevski prekinitvi zaradi pandemije novega koronavirusa igrala 20. junija proti Torinu.

Zažgala splet Šport Vroča najava najbolj vroče novinarke
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice