Šport > Nogomet
27 ogledov

Balotelli že povzroča težave v Milanu

mario balotelli milan Reuters
Kontroverzni italijanski nogometaš Mario Balotelli v Milanu, kamor se je preselil iz Manchestra, že povzroča težave. Za zdaj sicer ne po svoji krivdi, saj je najnovejši incident zakuhala skupina navijačev Milana, ki se je pred restavracijo, v kateri je temnopolti nogometaš obedoval, spopadla s policijo.

mario balotelli | Avtor: EPA EPA
Nogometaš je v družbi vodstva Milana večerjal v restavraciji v centru mesta, ko se je pred lokalom zbrala skupina navijačev, ki je na vsak način hotela pozdraviti novega igralca v rdeče-črnem dresu. Skupina je poskušala vdreti v milansko restavracijo, kar ji je preprečila policija. Eden od policistov je pri tem dobil v glavo steklenico, tako da je moral poiskati zdravniško pomoč, a so v bolnišnici ugotovili, da ni resneje poškodovan.

Balotelli se je v zimskem prestopnem roku iz Manchester Cityja preselil v mesto mode, kjer je že igral, a pri mestnem tekmecu Milana, Interju. Prestop je bil vreden 23 milijonov evrov, napadalec pa bo pri novem klubu prejemal štiri milijone evrov na leto.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:00 31.januar 2013.

    "Za zdaj sicer ne po svoji krivdi, saj je najnovejši incident zakuhala skupina navijačev Milana...." Spet naslov, ki je popolnoma v nasprotju z vsebino. Ne delajte senzacije na silo. Predvsem pa, koga sploh zanima tale "čudežni deček", ki je problematičen ...prikaži več tudi zaradi tega, ker ima prepolno rit vsega.