Šport > Nogomet
21 ogledov

Barça: "Pripeljali bomo štiri, pet igralcev"

roura vilanova bayern barcelona EPA
Tito Vilanova bo tudi v naslednji sezoni trener nogometnega kluba Barcelona, trdi njegov podpredsednik Josep Maria Bartomeu, ki je strokovnjaka pohvalil za opravljeno delo v letošnji sezoni. Najavil je tudi štiri ali pet novih okrepitev za poletni prestopni rok.

"Trenerja zagotovo ne bomo menjali. Tito ima pogodbo, mi verjamemo vanj, že zdaj je opravil veliko dobrega dela," meni Josep Maria Bartomeu, ki trdi, da tudi huda bolezen (rak) ni ovira, da bi Tito Vilanova zapustil klub.

Bartomeu je v pogovoru za katalonski radio dejal, da hud poraz v prvi tekmi Lige prvakov proti Bayernu še ne pomeni izpad iz tega tekmovanja, pa tudi če se Barcelona ne uvrsti v finale, to ne bo pomenilo nobene katastrofe.

"Naš glavni cilj je bil državno prvenstvo. Zanesljivo vodstvo v njem pomeni potrditev dobrega dela in garancijo za prihodnost. Tudi v Ligi prvakov ni še ničesar izgubljenega. Težko bo, a naši igralci so zmožni vsega."

"Pripeljali bomo štiri, pet igralcev"

Je pa zato Bertomeu potrdil, da bo drugače kot v strokovnem štabu, s kadrovsko politiko med igralsko zasedbo, kjer se obeta kar nekaj sprememb. "Poleti bomo podpisali štiri ali pet novih igralcev. Moramo osvežiti ekipo, prav tako pa se nam bodo pridružili novi nogometaši iz B ekipe," za radio Catalunya povedal podpredsednik Blaugrane.

"Neymarja še nismo podpisali. Že v preteklosti smo rekli, da smo zainteresirani zanj, in videli bomo, kaj se bo zgodilo poleti," je glede prihoda brazilskega zvezdnika Neymarja dejal Bertomeu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.