Šport > Nogomet
19 ogledov

Barça prisluškovala Piquéjevim klicem

(Barcelona : Valencia) Gerard Piqué Reuters
Na dan prihajajo nove informacije o domnevnem vohunjenju Pepa Guardiole, ki naj bi Gerardu Piquéju sledil s pomočjo zasebnih detektivov. Po pisanju časnika El Mundo naj bi Barça svojemu nogometašu sledila zaradi iger na srečo, katerim se je v prostem času posvečal španski branilec.

Barcelona je za nadzor Gerarda Piquéja najela detektivsko agencijo Método 3, ki je prisluškovala telefonskim klicem in budno spremljala dogajanje na bančnem računu španskega branilca. Zasebni detektivi so Piquéju sledili od septembra 2009 do oktobra 2010, nogometaš Barcelone pa je v tem času slutil, da se dogaja nekaj čudnega.

Glavni razlog za Barçino početje, ki naj bi v preteklosti sledila tudi Samuelu Eto'oju, Decu in Ronaldinhu, so bile igre na srečo, še posebej poker, ki je Piquéja stal tudi od tri do štiri tisoč evrov v enem samem popoldnevu. V času igranja za Manchester United je Piqué po lastnih besedah ''veliko kockal in zapravil tudi do 30 tisoč evrov.''

V enem izmed poročil detektivske agencije je zabeležno, da se je Španec pred tekmo s Tenerifejem po telefonu pogovarjal do poldruge ure zjutraj, po zmagi proti Sevilli januarja 2010 pa je telefoniral vse do šestih zjutraj.

Septembra 2010 so ga večkrat fotografirali med ogledom koncerta Alejandra Sanza, ujeli pa so ga tudi v družbi Carlesa Puyola in med vožnjo domov. V poročilu še navajajo, da je v povprečju vozil 170 kilometrov na uro in včasih presegel hitrost 200 km/h.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.