Šport > Nogomet
22 ogledov

Barça trepeta: Messi staknil poškodbo

lionel messi EPA
Lionel Messi zaradi poškodbe stegenske mišice ne bo nastopil na tekmi drugega kola španske nogometne lige proti Málagi.

Lionel Messi si je na tekmi španskega superpokala proti Atlético Madridu poškodoval levo stegensko mišico. Argentinec je v četrtek opravil nekaj testov, ki so pokazali, da poškodba ni povsem nedolžna, zato Messi po vsej verjetnosti ne bo nastopil na tekmi proti Málagi.

Messija je ob polčasu zamenjal Cesc Fábregas, za izenačujoči zadetek pa je poskrbel Neymar. Prvi gol na tekmi je sicer zabil David Villa, nekdanji napadalec Blaugrane, ki se je nedavno preselil v Madrid. Tekma se je končala z neodločenim izidom (1:1).

''Messija smo preventivno zamenjali zaradi bolečine v zadnjem delu leve stegenske mišice,'' so v zdravniškem poročilu zapisali Katalonci. Trener Gerardo Martino je dejal, da je bila zamenjava nujna. ''Če ima nogometaš fizične težave, ki ga ovirajo pri igri, potem nima smisla, da ga pustim na igrišču,'' je povedal Martino.

Messi je lažjo poškodbo staknil že na prvi tekmi španske nogometne lige proti Levanteju, poškodovan pa je bil tudi v zaključku lanske sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.