Šport > Nogomet
38 ogledov

Barcelona bo v Sloveniji iskala talente!

barcelona messi xavi Reuters
V četrtek bo Slovenijo obiskal Julio Alberto Moreno, ki je pri nogometnem velikanu FC Barceloni zadolžen tudi za FCB Escolo in organizacijo nogometnih kampov, ki se izvajajo na tujem. Letos bodo nogometni kamp Barcelone lahko okusili tudi slovenski otroci.

Slovenija bo letos prvič gostila nogometne kampe, na katerih bodo imeli otroci, stari med sedem in 16 let, priložnost trenirati pod nadzorom največjih trenerjev. Julio Alberto, ki je za Barço igral skorajda desetletje in zbral dvesto nastopov, bo predstavil aktivnosti, ki se bodo v poletnih mesecih zvrstile pri nas.

Nogometni kamp FC Barcelona organizira FCB Escola, doslej pa ga je obiskalo že več kot 20 tisoč otrok po vsem svetu. Glavni namen je naučiti igralce osnov ter jih seznaniti z vrednotami kluba. Pri nas kamp FCB Escola, v katerem so zrasli Messi, Xavi, Puyol, Iniesta in mnogi drugi, organizira podjetje Campus d.o.o.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.