Šport > Nogomet
15 ogledov

Barço pesti ''virus Fife'', Mou z več sreče

real madrid trening
1/4
EPA
Real Madrid v sredo čaka četrtfinalni obračun Lige prvakov proti Galastarayu, Joséja Mourinha pa veseli dejstvo, da bo lahko v ključnih trenutkih sezone računal na celotno madridsko klop. Povsem drugače je v Barceloni, kjer sta ''virusu Fife'' podlegla Jordi Alba in Pedro.

José Mourinho je z razpletom reprezentančih tekem lahko upravičeno zadovoljen, saj so se vsi nogometaša Reala izognili tako imenovanu ''virusu Fife''. Portugalski strateg se tako v tekmo Lige prvakov proti Galatasarayu podaja v polni pripravljenosti. Celotna ekipa se je v Madridu zbrala že v četrtek, na klubsko dolžnost pa so se javili tudi Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa, Pepe, Varane, Luka Modrić in Ángel Di María. Slednji je imel v Bolivji veliko težav s privajanjem na nadmorsko višino, v Madridu pa se spet dobro počuti.

Že v sredo so se v Madrid vrnili Mesut Özil, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Fábio Coentrão, Karim Benzema in Xabi Alonso, ekipa pa je pod vodstvom Mourinha trenirala v treh skupinah. Vratarji so tako kot vedno trenirali pod taktirko Silvina Loure.

V povsem drugačni situaciji pa se je znašla Barcelona, ki jo je prizadel ''virus Fife'', zato Katalonci ne bodo mogli računati na Jordija Albo in Pedra, ki sta se poškodvala na reprezentančnih tekmah. Barço v torek čaka obračun s Paris Saint-Germainom, kjer pa bo ponovno zaigral Xavi Hernández.

Alves: ''Ibrahimović nas skrbi''

Nogometaš Barcelone Dani Alves je pred tekmo s PSG priznal, da se v katalonskem taboru najbolj bojijo Zlatana Ibrahimovića. Nekdanji nogometaš Barcelone je bil najprej suspendiran za četrfinalno tekmo Lige prvakov, nato pa je Uefa njegovo kazen znižala, tako da bo Ibra v torek že nared. ''Ibrahimović nas skrbi. On je odličen igralec in atlet. Imel sem čast, da sem igral z njim. Večkrat sva se že srečala in k tekmi bom pristopil enako, kot do sedaj,'' je povedal Alves in dodal, da bo poleg Ibrahimovića potrebno paziti tudi na ostale varovance Carla Ancelottija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.