Šport > Nogomet
34 ogledov

BBB merili čas za pobeg

dinamo malmo navijači zdravko ammić Marko Lukunic/PIXSELL
Nogometni klub Dinamo se je s pismom na uradni spletni strani odzval na vdor navijaške skupine BBB na tiskovno konferenco, kjer so verbalno obračunali z alfo in omego kluba Zdravkom Mamićem.

Navijači Dinama, ki jih je vodil predsednik združenja navijačev Danijel Hrnjak, so v torek vdrli na tiskovno konferenco, na kateri je predsednik Dinama Zdravko Mamić odgovarjal na novinarska vprašanja. Z Mamićem so se spustili v verbalni konflikt, z obeh strani pa so letele težke obtožbe, še pred prihodom policije pa so navijači tiskovno konferenco zapustili.

Dinamo se je na svoji uradni spletni strani odzval na včerajšnji incident. V objavljenem pismu obsojajo vdor navijačev, ki večkrat niso upoštevali zahtev varnostnika, naj se držijo zunaj stadiona, hkrati pa naj bi merili čas, ki je bil potreben za umik iz prostorov kluba, še preden je lahko posredovala policija.

Preprečili delo novinarjem
Pri Dinamu menijo, da je 20 posameznikov, ki so vdrli na tiskovno konfernco, poleg žaljenja in groženj Mamiću preprečilo delo novinarjem, ki naj bi se tako kot drugi navzoči počutili ogrožene zaradi samooklicanih navijačev. Hkrati so na splošno okrcali medije in institucije, ki naj bi se na tovrstne grožnje in dogodke odzivali zelo mračno, saj naj bi v prostorih kluba vseskozi prejemali grožnje v obliki šaljivih pisem in pošiljk.

Pod pismo so se podpisali kot zaposleni v GNK Dinamo.

Komentarjev 1
  • 1111 10:51 13.december 2011.

    ...Mamić je alfa in omega idiot Dinama!!!