Šport > Nogomet
14 ogledov

Beckenbauer: "Barça bo provocirala, njen ponos je ranjen"

Legendarni Beckenbauer meni, da je Klinsmann izgubil slačilnico. Žurnal24 main
Častni predsednik Bayerna Franz Beckenbauer je opozoril nogometaše bavarskega giganta, da bo Barcelona na povratni tekmi uporabila vse metode, da pride do preobrata.

Münchenski Bayern je prvo polfinalno tekmo Lige prvakov proti Barceloni na svoji Allianz Areni dobil s 4:0 in se na Camp Nou tako odpravlja z veliko prednostjo. Toda Franz Beckenbauer opozarja, da Katalonci gotovo še niso vrgli puške v koruzo.

"Barça bo naredila vse, da bi Bayern spravila iz ravnotežja. Poskušali bodo z vsemi metodami, s tistimi, ki so dovoljene in s tistimi, ki niso. Naredili bodo vse, ker je njihov ponos ranjen", je nemška nogometna legenda povedala za tabloid Bild pred sredino povratno tekmo.

"Barça bo poskušala Bayernu prekrižati načrte z igro ena na ena. Bayernovi igralci si ne smejo dovoliti, da se vpletejo v posamezne dvoboje. Gotovo se Barcelona ne bo predala, provocirali bodo in izkoristili vse mogoče trike," je bil previden nekdanji kapetan Elfa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.