Šport > Nogomet
17 ogledov

Beckham: "City nima možnosti za naslov"

beckham los angeles galaxy Reuters
Legenda angleškega nogometa David Beckham v Premier League resno favorizira svoje nekdanje moštvo Manchester United. Zadovoljno pa si ob Realovi prednosti šestih točk pred Barcelono roke mane Ronaldo. A ne Cristiano.

David Beckham meni, da zapravljivi Manchester City nima možnosti za angleški naslov, čeprav ima po 13 tekmah pet točk prednosti. "Letošnjo sezono ima City sicer dobro ekipo, ampak Manchester United ima bolj izkušeno moštvo in ve, kako osvojiti prvenstvo," je dejal Beckham novinarjem, zbranim v Džakarti, indonezijski prestolnici, kjer je LA Galaxy na azijski turneji. City trenutno prevladuje v Premier League, prejšnji mesec je United sesul s 6:1 na gostovanju. Vendar jo je sinje modrim z zmago v Ligi prvakov prejšnji teden zagodel Napoli.

Becksova klubska prihodnost je sicer zavita v meglo. Njegova pogodba z Galaxyjem se počasi izteka. Nekateri so ga povezovali s Paris St. Germainom, njegove misli pa so pri britanskem moštvu za olimpijske igre, kjer si srčno želi zaigrati. "Čaka me pomembna odločitev," je glede prihodnosti ostal skrivnosten Beckham, ki je pred tednom s svojim klubom osvojil ameriški naslov.

Ronaldo upa, da bo naslov Realov

Oglasila pa se je še ena (bivša) ikona svetovnega nogometa – Ronaldo, in sicer o stanju v španskem prvenstvu, kjer si je Real pribrcal že šest točk prednosti pred Barcelono. Brazilec upa, da bo njegov nekdanji klub zadržal dobro formo, za As pa je dejal: "Ne morem reči, ali sta Real in Barcelona trenutno na isti ravni ali če Real igra celo bolje. Lahko pa upam, da bo Real vendarle osvojil naslov španskega prvaka in Ligo prvakov. Mislim, da bo Real letos uspešen." Brazilec je dres kraljevega kluba nosil med letoma 2002 in 2006 ter v tem času osvojil špansko prvenstvo, mednarodni pokal in španski superpokal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.