Šport > Nogomet
21 ogledov

Beckham in LeBron združila moči

david beckham brooklyn EPA
Ameriški košarkar LeBron James je izrekel podporo nekdanjemu nogometašu David Beckhamu, ki si želi v Miami naseliti nogometni klub ameriške lige MLS.

Nekdanji angleški nogometni zvezdnik David Beckham je pri poskusu, da v Miami naseli enega od klubov ameriške nogometne lige MLS, dobil močno podporo s strani košarkarskega zvezdnika LeBrona Jamesa, ki igra za aktualne prvake Miami Heat, poroča nemška agencija dpa.

"Oba imava interes, da se uresniči ta projekt. Z Davidom sva v zadnjih letih postala dobra prijatelja in mislim, da bi bilo za mesto zelo dobro, da dobi nogometni klub," je povedal košarkar.

Na območju južne Floride je med leti 1998 in 2001 že deloval klub Miami Fusion FC. V zadnjih mesecih pa je Beckham kar nekajkrat poudaril, da je treba na tem področju spet ustanoviti močan klub za ligo MLS. Anglež, ki je med leti 2007 in 2012 igral za Los Angeles Galaxy, je od lige MLS že dobil dovoljenje, da na tem področju lahko ustanovi klub, ki bo igral v omenjenem tekmovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.