Šport > Nogomet
17 ogledov

Bent v Fulham, Gustavo v Wolfsburg

Luiz Gustavo Žurnal24 main
Darren Bent se seli v Fulham, Luiz Gustavo pa v Wolfsburg.

Angleški napadalec Darren Bent bo do konca sezone kot posojen nogometaš Aston Ville nastopal za Fulham. Devetindvajsetletnik se je k Aston Villi preselil januarja 2011, Bent pa je bil velika želja trenerja Fulhama Martina Jola, s katerim sta že sodelovala pri Tottenhamu.

Bent je za Aston Villo v prejšnji sezoni na 23 tekmah dosegel šest golov, moštvo, ki ga vodi Jol, pa so v poletnem prestopu roku že okrepili Adel Taarabt, Fernando Amorebieta, Derek Boateng, Sascha Riether, Ange-Freddy Plumain in Maarten Stekelenburg.

Bayern z vezistom manj

Brazilski nogometaš Luiz Gustavo je podpisal pogodbo z nemškim Wolfsburgom. Gustavo je v Wolfsburg prišel iz münchenskega Bayerna, petletna pogodba pa naj bi mu navrgla med 15 in 20 milijoni evrov.

Šestindvajsetletnega Gustava, ki se je Bayernu leta 2011 pridružil iz Hoffenheima, so v zadnjem času povezovali tudi z Arsenalom, a se je Brazilec zdaj odločil za Wolfsburg. V zadnjem času je v Bayernu manj igral in je iskal sredino, kjer bo dobil več priložnosti, saj se želi na domačem svetovnem prvenstvu leta 2014 pokazati v najboljši možni luči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.