Šport > Nogomet
15 ogledov

Barça: Dovolj imamo vaših ponudb

cesc fabregas Reuters
Barcelona je zaprosila Manchester United, naj preneha pošiljati ponudbe za prestop Cesca Fábregasa.

V taboru Barcelone so se dokončno naveličali ponudb Manchester Uniteda, ki na vsak način hoče izsiliti prestop Cesca Fábregasa, zato se je direktor katalonskega kluba Andoni Zubizarreta še enkrat sestal s španskim vezistom, ki mu je zatrdil, da se ne bo preselil na Old Trafford.

gerardo martino sandro rosell | Avtor: EPA EPA
Po še enem zagotovilu, da Fábregasa povratek v Premier ligo ne zanima, je vajeti prevzel predsednik Barcelone Sandro Rosell, ki je Unitedu postal uradno pismo, s katerim je zavrnil vse ponudbe in angleškega prvoligaša zaprosil, naj se sprijazni z dejstvom, da Barça ne bo pristala na prodajo 26-letnega vezista. Odločitev je podprl tudi trener Gerardo Martino, ki Fábregasa smatra za enega izmed ključnih nogometašev v njegovih načrtih za prihajajočo sezono.

Manchester United je za Fábregasa sprva ponudil 29 milijonov, nato 35, neuradno pa naj bi David Moyes razmišljal o ponudbi, ki bi presegala 40 milijonov evrov. Fábregas je prva želja škotskega stratega, ki pa se bo, če ne bo želel še bolj razjeziti vodilnih mož Barcelone, moral sprijazniti, da Katalonci pač niso ugriznili v vabo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.