Šport > Nogomet
15 ogledov

Rdeči vragi vztrajajo pri Fábregasu

Fabregas Barcelona Levante Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Manchester United se ne bo kar tako sprijaznil z odločitvijo Barcelone, da Cesc Fábregas ni naprodaj, zato je za Španca že posredoval novo ponudbo.

Manchester United ni izgubil upanja, potem ko je Barcelona zavrnila ponudbo v višini 29 milijonov evrov za prestop Cesca Fábregasa. Namesto da bi se rdeči vragi osredotočili na ostale nogometaše - med drugim naj bi se pogajali za prestop Garetha Bala - so se na Barço obrnili z novo, višjo ponudbo.

Podpredsednik Barcelone je potrdil besede nekdanjega trenerja Tita Vilanove, da španski vezist ni naprodaj. ''Barcelona vam lahko zagotovi, da ne bomo razmišljali o ponudbah za Fábregasa. To ne pride v poštev, Cesc ni naprodaj,'' je povedal Josep Maria Bartomeu.

Sky Sports poroča, da je United posodobil svojo ponudbo in zdaj čaka na odziv katalonskega kluba. Fábregasa bi se na Old Traffordu razveselila tako vratar David de Gea kot nekdanji soigralec pri Arsenalu Robin van Persie. ''Cesc je odličen igralec, zelo spreten. Ve, kako se zmaguje in takih igralcev si vedno želiš v ekipi,'' je povedal De Gea, Van Persie, ki je s Fábregasom igral na Emiratesu, pa je dodal: ''Seveda bi si želel njegovega prihoda. Odličen nogometaš je.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.