Šport > Nogomet
18 ogledov

United ponuja 29 milijonov za Fàbregasa

Fabregas Alexis Sanchez Barcelona Levante Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Manchester United je Barceloni posredoval ponudbo za Cesca Fàbregasa v višini 29 milijonov evrov.

Angleški klub Manchester United ponuja skoraj 29 milijonov evrov za Barceloninega nogometaša Cesca Fàbregasa.

Kot poročajo britanski mediji, je vezist katalonskega velikana želja novega trenerja rdečih vragov Davida Moyesa, zanj bi bil morebitni ulov Katalonca prvi veliki podpis, odkar je prevzel trenerske vajeti po slovesu Alexa Fergusona.

Sky Sports News sicer poroča, da bi lahko nepredstavljivo oviro pri morebitnem podpisovanju pogodbe predstavljala klavzula v nogometaševi sedanji pogodbi z modro-rdečimi, po kateri ima Arsenal prednostno pravico pri sklepanju poslov, če bi se nogometaš odločil oditi s Camp Noua. Prav londonski klub je bil dolga leta dom Fàbregasa, ki se je v matično Barcelono vrnil avgusta 2011 za 29 milijonov evrov, pogodbo so takrat sklenili za pet let. Za zdaj se Barça še ni odzvala na ponudbo iz Manchestra.

Novica o ponudbi za Fàbregasa prihaja le dan po sklenitvi pogodbe med Bayernom in Barcelono, po kateri bo slednja svojega 21-letnega upa Thiaga Alcantaro poslala na Bavarsko za naslednja štiri leta; posel je vreden 25 milijonov evrov.

''Ali ni lepo, ko klub reče: 'proračuna ni. Izberi, kogar potrebuješ.' Vedno si želimo najboljših igralcev in pomembno je, da nadaljujemo s to tradicijo in klubu omogočimo napredek. Nikogar ne bom imenoval, a zagotovo iščemo najboljše igralce. Potrebujemo okrepitve na večih področjih. Trdo delamo na tem, da bo prva okrepitev prava okrepitev,'' je povedal Moyes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.