Šport > Nogomet
34 ogledov

Barçin NE Unitedu: ''Cesc ostaja''

Xavi Pedro Fabregas Barcelona Valladolid Liga BBVA Španija liga prvenstvo Reuters
Trener Barcelone Tito Vilanova je prepričan, da bo Cesc Fábregas ostal na Camp Nouu, čeprav se za Španca zanima Manchester United.

Manchester United je včeraj za prestop Cesca Fábregasa ponudil 29 milijonov evrov. Španski produkt Barçine mladinske šole je leta 2003 odšel k Arsenalu, pred dvema letoma pa se je vrnil nazaj v domovino. Sedaj ga ponovno snubijo v Premier ligi.

Cesc v katalonski prestolnici ni dobil toliko priložnosti, kot bi si jih želel, zato naj bi bil naklonjen selitvi, a le v primeru, če se ga Barcelona želi znebiti. Tito Vilanova je zatrdil, da temu ni tako.

''Vem, da je prejel ponudbe drugih ekip. Cesc mi je povedal, da si želi ostati tu. Rekel je, da so njegove sanje igrati za Barcelono. Ne bo šel k drugi ekipi zaradi denarja ali igralnega časa. Zaveda se, da je konkurenca za položaj v ekipi močna, vendar je odločen, da ostane. Vedno je dobro, če se ekipe zanimajo za naše nogometaše. To kaže na to, da imamo igralce, ki jih hočejo tudi drugi. Fábregas želi ostati,'' je povedal Vilanova.

Trener Manchester Uniteda David Moyes je upal, da mu bo s Fábregasom na Old Trafford uspelo pripeljati prvo veliko okrepitev, odkar je rdeče vrage prevzel iz rok Sira Alexa Fergusona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.