Šport > Nogomet
30 ogledov

Berić postaja specialist za zadnje minute

Mainz St. Etienne Liga Evropa Robert Berić EPA
Slovenski napadalec je še na drugi zaporedni tekmi pokazal, da ima jeklene živce.

Kot ljubitelji nogometa dobro veste, je Robert Berić v četrtek zvečer na uvodni tekmi skupinskega dela Lige Evropa z golom v 88. minuti na gostovanju v Mainzu ekipi Saint-Étienna priboril dragoceno točko (1:1).

V skupini C Lige Evropa, sta poleg St.-Étienna in Mainza še belgijski Anderlecht in azerbajdžanska Gabala (ta je v zadnjem krogu kvalifikacij za skupinski del izločila Maribor). Na tekmi v Bruslju, ki je bila prav tako na sporedu v četrtek zvečer, so domačini slavili (3:1) in se zavihteli na vrh lestvice. V naslednjem kolu bo Berićevo moštvo gostilo prav Anderlecht.

Ponovil vajo

Da ima posavski napadalec mirne živce, ko je to najbolj potrebno, je potrdil tudi zadetek na Parku princev pretekli konec tedna, ko je v sodnikovem dodatku zabil za remi proti nesramno bogatemu Paris Saint-Germainu, prav tako za izid 1:1. 

V obeh primerih se je nekdanji nogometaš Krškega, Interblocka, Maribora, graškega Sturma in dunajskega Rapida odlično znašel v kazenskem prostoru, kar daje upanje pred oktobrskima preizkušnjama slovenske reprezentance.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.