Šport > Nogomet
9 ogledov

Berića ne bo v Napoli

Berić Tottenham Maribor Evropska liga EPA
S priznanim nogometnim agentom Amirjem Ružnićem smo se pogovarjali o prihodnosti nekaterih njegovih varovancev ...

“Za Roberta Berića vlada izjemno zanimanje, problem je v tem, da denarja ni nikjer,” je uvodoma povedal priznani nogometni menedžer Amir Ružnić, pod okriljem katerega je tudi nekaj slovenskih reprezentantov. Varovanci nekdanjega nogometaša Izole so med drugimi Josip Iličić, Robert Berić, Luka Kranjc, Armin Bačinović, Jasmin Kurtić, brata Mevlja, Aljaž Struna, Siniša Anđelković, Anton Žlogar, Aleš Mertelj, Dalibor Volaš ...

Napoli ni realna opcija

Za zanimanje Aston Ville sem slišal le iz medijev, Napoli pa mislim, da ni realna opcija. Sicer ga poznajo, a se morajo z Juventusom bojevati za naslov in iščejo preverjeno ime, uveljavljenega strelca, ki ima izkušnje. Berić mora najti neki srednje velik klub, kjer bo redno igral in se še razvijal. Bolj kot ime kluba bo pomembno, ali bo okolje pravo. Se pa zanj zanimajo tako klubi iz Serie A kot iz Anglije. Tu je seveda še vprašanje odškodnine, ki jo bo postavil Maribor, in tudi od tega je odvisen prestop, to je pomemben faktor,” je glede možnega prestopa Berića nadaljeval priznani menedžer.

Berić je z izvrstnimi predstavami v letošnji Evropski ligi dodatno opozoril nase. “Če se bo pozimi v Sloveniji kaj dogajalo, se bo dogajalo v povezavi z Berićem,” je dejal Ružnić.

Iličić Lodi Alvarez Palermo Catania derbi Serie A Italija prvenstvo liga | Avtor: EPA EPA
O Iličiću po koncu sezone

Pred slabim mesecem je za Genoo v Serie A debitiral tudi Kranjc, in sicer kar na San Siru proti velikemu Milanu.

Da so z Luko v Genoi zadovoljni, govori tudi dejstvo, da so pred desetimi dnevi podpisali novo pogodbo z njim. Fant je zadovoljen in trenutno je to pravi klub zanj, ne bi bilo smiselno, da bi sedaj iskali neko novo sredino,” je glede mladega Štajerca povedal Izolan.

Iličić je eden od tistih Ružnićevih varovancev, ki je že znano ime na evropski sceni. “Z njim se bomo po sezoni pogovorili, snubcev zanj ne manjka in jih tudi ne bo manjkalo. Ko bo prestopil, bo odšel v velik evropski klub, taki klubi pa januarja praviloma denarnice ne odpirajo pretirano,” je glede nogometaša Palerma, ki je v soboto zabil dva gola na sicilijanskem derbiju proti Catanii, zaključil Ružnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.