Šport > Nogomet
21 ogledov

Bo gol proti Tottenhamu Berića popeljal v Napoli?

evropska liga maribor panathinaikos berić Saša Despot
Agent nadarjenega slovenskega nogometaša Roberta Berića je po navajanju tujih medijev dejal, da se za člana Maribora zanimajo številni klubi in da je zgolj še vprašanje časa, kdaj bo zapustil Ljudski vrt.

Spletni portal Soccernews.com navaja besede agenta Amirja Ružnića, da se za usluge Roberta Berića zanimajo največji evropski klubi.

Vzrok so odlične predstave v dresu Maribora v Evropski ligi, 21-letnik pa se je na tekmi s Tottenhamom, Maribor je doma remiziral (1:1), izkazal tudi z zadetkom. Italijanski mediji poročajo, da je Napoli že oddal ponudbo za Berića.

"Berić je nogometaš, ki trdo dela, zato nisem začuden nad njegovim napredkom in zanimanjem zanj," je za radio CRC dejal Ružnić in dodal: "Zavedam se, da ga pri Napoliju odlično poznajo, toda do zdaj me še niso kontaktirali." Ružnić še pravi, da je Berić na trgu vreden vsaj 2,5 milijona evrov.

Berič je v Maribor prestopil iz Interblocka, v devetih evropskih nastopih za Maribor pa je vknjižil pet zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.