Šport > Nogomet
159 ogledov

Bišćan kljub zmagi ne povsem zadovoljen

nogomet Olimpija Saša Despot Igor Bišćan je po izpadu iz Evrope svoje izbrance popeljal do dveh prvenstvenih zmag.
Olimpija je v novo sezono domače Prve Lige TS krenila s prepričljivo zmago nad Celjem (3:1), kar je razveselilo trenerja Igorja Bišćana.

Ljubljančani so po razočaranju v zaključku lanske sezone, ko so nazadovali na tretje mesto prvenstvene lestvice, uspešno zakorakali v novo sezono. Zmaga proti Celju je bila še pomembnješa, saj so varovanci Igorja Bišćana doživeli hladen tuš na evropskem prizorišču.

"Zadovoljen sem tako z igro kot z rezultatom. Po izpadu iz Evrope smo potrebovali kakovosten začetek prvenstva. Fantje so na najboljši način izpolnili moje želje in zahteve, na koncu smo zasluženo zmagali. Zdaj se lahko v pozitivnem ozračju pripravljamo na naslednje tekme," je za Nkolimpija.si povedal Biščan in dodal: "Mislim, da se je čutila pozitivna energija, želja skozi celo tekmo. Bili smo pripravljeni dati vse za pozitiven rezultat."

Za najlepši trenutek tekme je z evrogolom v 42. minuti poskrbel Goran Brkić. "V takšni tekmi nekateri posamezniki pridejo do izraza. Potem smo lahko izkoristili vsako nepazljivost v nasprotnikovi obrambi. Hitro smo zabili dva gola in na nek način odločili tekmo. Vse skupaj je bilo zelo pozitivno," je komentiral Bišćan in priznal, da je še vedno dovolj prostora za izboljšave.

"Nisem zadovoljen z načinom, kako smo tekmo pripeljali h koncu. Bili smo prenervozni, nasprotniku smo dovolili prihajati do priložnosti, iz katerih bi se lahko znašli v še večjih težavah. Na koncu pa je bila zmaga povsem zaslužena." - Igor Bišćan

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice