Šport > Nogomet
1270 ogledov

Bišćana odnesel zadnji poraz, menja ga nekdanji trener Maribora

Igor Bišćan Profimedia
Bišćana pri Dinamu zamenjal Jakirović.

Igor Bišćan ni več trener zagrebškega Dinama. Nogometaše iz hrvaške prestolnice bo po novem vodil Sergej Jakirović, ki na Maksimir prihaja z Reke, so na spletnih straneh potrdili v klubu.

Jakirovića prva tekma z Dinamom čaka že v četrtek, ko bo vodil Dinamo na prvi tekmi za preboj v Evropsko ligo proti Sparti iz Prage.

Bišćan, ki je v sezoni 2017/18 zelo uspešno vodil ljubljansko Olimpijo, je na klop Dinama sedel 6. aprila. Minulo sezono je nato sklenil s šestimi zmagami in tremi remiji ter naslovom prvaka.

V novi sezoni pa je Dinamo osvojil superpokal, v prvenstvu pa na treh tekmah osvojil le štiri točke, klub pa se bori tudi za Evropski ligo, potem ko je v soboto na tekmi z atenskim Aekom izpadel iz kvalifikacij za ligo prvakov.

Tudi Jakirović je znan s slovenskih zelenic, saj je na kratko vodil Maribor, sicer pa je trener vodil tudi Sesvete, hrvaško gorico, z Zrinjskim iz Mostarja pa je osvojil naslov v BiH. Lani je sedel na klop Rijeke, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice