Šport > Nogomet
13 ogledov

Blestijo tudi na glasbilih

Petr Čech Youtube
Arsenal v zadnjem času odlično igra v Premier League, Londončani pa se verjetno lahko pohvalijo še z enim dosežkom.

Londonski Arsenal je tenutno na drugem mestu v Premier League in sodi med favorite za naslov angleškega prvaka, a pri topničarjih se lahko pohvalijo tudi z glasbeno nadarjenostjo svojih zvezdnikov. Še zlasti po prestopu vratarja Petra Čecha iz Chelseaja. Edina okrepitev Arsenala pred to sezono je zaigrala na bobne tudi ob dobrodelni priložnosti.

A češki čuvaj mreže ima resno konkurenco tudi v svojem rojaku Tomašu Rosickýju. Tudi ta je zaprisežen roker, prav tako v dobrodelen namen pa je združil moči z vratarjem Wojciechom Szczesnyjem. Slednji v tej sezoni kot posojen nogometaš Arsenala nastopa za Romo, Rosicky pa je že dlje časa poškodovan.

Med trenutno poškodovanimi pri severnolondonskem klubu je tudi Alexis Sanchez, ki pa se odlično znajde za klavirjem. Morda se bo ob neigranju potolažil z glasbo.

Verjetno se s podobno zasedbo trenutno ne more pohvaliti noben drug klub v najmočnejših evropskih ligah. Čech in Rosický sta sicer nekajkrat že nastopila tudi na glasbenih prireditvah v domovini. Prvi očitno zelo rad prisluhne Nirvani, drugi pa je že nekajkrat nastopil s skupino, ki se imenuje Tři sestry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.