Šport > Nogomet
32 ogledov

Boban brez dlake na jeziku o Balotelliju

zvonimir boban EPA
Nekdanji hrvaški vezist Zvonimir Boban je ostro napadel Maria Balotellija in ga obtožil, da ne ve, kaj pomeni nositi dres italijanskega AC Milana.

Napadalec AC Milana Mario Balotelli je izzval bes nekdanjega vezista italijanskega prvoligaša, ki je na San Siru preživel več kot desetletje svoje kariere. ''Prenehajmo že govoriti o tem Balotelliju. Celo življenje je presedel na klopi. Vedno bo manjši kot Milan in Milan bo vedno večji kot on. V mojem Milanu bi nosil torbe igralcem, kot so Marco Van Basten, George Weah in Andrej Ševčenko,'' se je razjezil Zvonimir Boban, ki je za AC Milan igral od leta 1991 do 2002.

(AC Milan - Genoa) Balotelli | Avtor: EPA EPA
Balotelli je v letošnji sezoni najmočnejše italijanske lige Serie A dosegel le tri zadetke, časopisne stolpce pa bolj kot s svojimi predstavami na zelenici polni s takšnimi ali drugačnimi neumnostmi.

''Ljudje, kot so Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandor Costacurta in Franco Baresi bi ga oklofutali, če bi zamudil na trening,'' je govorice, da je Balotelli v zadnjem tednu zamudil na dva treninga rdeče-črnih, komentiral Boban. ''Lahko bi se kaj naučil od Kakája, ki je osvojil Ligo prvakov, svetovno prvenstvo in zlato žogo. Nedvomno je bogatejši od Balotellija, a teče in gara kot otrok,'' je zaključil Hrvat.

Allegri: Kdo si je to izmislil?

Trener AC Milana Massimiliano Allegri se je na tiskovni konferenci pred obračunom Lige prvakov s Celticom jezil, da so govorice o Balotelliju neresenične. ''Da so igralci zamudili na trening? Jezi me, saj to ni res. Rad bi vedel, kdo si je to izmislil,'' je bil jasen Allegri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.