Šport > Nogomet
28 ogledov

Brečko uradno postal kapetan Kölna

köln borussia mönchengladbach brečko EPA
Slovenski nogometaš Mišo Brečko je postal kapetan nemškega drugoligaša iz Kölna. Osemindvajsetletnik je kapetanski trak nosil že pred dvema tednoma na obračunu z Duklo, zdaj pa je odločitev postala uradna.

Po lanskoletnem zloglasnem incidentu, ko se je Mišo Brečko pod vplivom alkohola z avtom vozil po tirnicah, bi tudi sam kmalu pristal na stranskem tiru. A omenjena zgodba ni spremenila stališča vodstva ekipe, ki 28-letniku še vedno v polni meri zaupa. ''Ta zgodba za nas ni igrala nobene vloge. Menimo, da je Mišo pravi za vodenje ekipe. Prepričal nas je s svojo mirnostjo in podjetnostjo. Izkušnje mu bodo pomagale, da bo dober kapetan,'' je povedal trener Holger Sanislawski.

''Postati kapetan tako velikega kluba, kot je Köln, je velika čast,'' je povedal Brečko, ki zaradi nove zadolžitve ne bo čutil dodatnega pritiska. ''Pritisk je bil prisoten, tudi ko nisem bil kapetan. Sem izkušen igralec,'' je zaključil slovenski reprezentant.

Komentarjev 1
  • Bor Pirs 13:47 30.julij 2012.

    Pozdravljen!Še danes se pridruži tej [b]novi igri[/b] in [b]pomagaj Sloveniji[/b] v boju proti sovražnikom.To je spletna igra, kjer lahko postanete [i]podjetnik[/i], [i]vojak[/i], [i]politik[/i] ali celo [i]predsednik[/i]. V igri lahko izdajate časopis, odprete svoje podjetje ter zaposlujete ostale uporabnike. ...prikaži več V tej igri ni mogoč nakup »[u]golda[/u]« s katerim lahko kupujete hrano, orožje ter odpirate podjetja zato je igra je igra [b]enakovredna za vse igralce[/b].Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih [i]550 ljudi[/i]. trenutno največja država, Poljska, ki jih ima trenutno [i]več kot 3 tisoč[/i]! Slovenija ima zelo velik potencial in za razcvet potrebuje le več ljudi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite pod povezavo: http://e-sim.org/lan.7492/ in pomagajte Sloveniji še danes!~WE CAN MAKE THE WORLD STOP~ [i]Če nimate namena igrati prosim pridite vsaj do lvl 7 (par dni igranja, po 3min na dan), da pomagate državi pri razvoju.[/i]