Šport > Nogomet
14 ogledov

Casillas: ''Jokal sem in trpel''

iker casillas EPA
Vratar Reala Madrida Iker Casillas je priznal, da je pod vodstvom Joséja Mourinha preživljal težke trenutke.

Eden od tistih nogometašev Reala Madrida, ki so se najbolj razveselili prihoda novega trenerja Carla Ancelottija, je vratar Iker Casillas. Španski čuvaj mreže je v intervjuju za Fifa.com razkril, da je po vrnitvi v prvo postavo Vicenteja Del Bosqueja ''ponovno našel srečo''.

Casillas je drugo polovico lanske sezone presedel na klopi, saj se je trener José Mourinho odločil, da bo mrežo Reala čuval Diego López. ''Slabo sem se počutil in preživel veliko neprespanih noči. Trpel sem in jokal, vendar sem v prvi vrsti Madridista in klub je vedno na prvem mestu,'' je povedal Španec.

Casillas se je v prvo postavo vrnil na tekmi proti Urugvaju in priznal, da se je počutil kot debitant v dresu španske izbrane vrste. ''Ko si odsoten pet mesecev, traja nekaj časa, da glavo spraviš v red. Na srečo so bili soigralci in trener dobri z mano, kar je zelo pomembno, ko iščeš pot nazaj. Vratarji pridobivajo zamozavest z minutažo,'' je dodal 32-letnik.

Prioriteta je Real Madrid

Casillas je od samega začetka svoje športne poti član Reala Madrida in Španec si želi kariero zaključiti na Santiago Bernabéuu. ''Zelo rad bi kariero zaključil pri Realu Madridu, vendar ne bi naredil 'scene', če bi se trener odločil, da me ne potrebuje. Ponavljam: Real je moja prioriteta. Klub mi je dal vse in zahvaljujoč temu danes nosim španski dres,'' je povedal Casillas. Poškodba roke, ki ga je stala mesta v prvi postavi, se je že zacelila, Španec pa je samozavestno dodal, da je roka ''bolje kot kdajkoli''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.