Šport > Nogomet
24 ogledov

Casillas ni slavil Ronaldovega gola

Iker Casillas EPA
Real Madrid je na Santiago Bernabeu dobil prvi obračun Lige prvakov, ko je v tekmi preobratov premagal Manchester City. Slavili so nogometaši in slavil je Mourinho, ki je ponovno našel svojo ekipo. Gola se ni razveselil Iker Casillas, ki pa je za to imel svoje razloge.

Mancester City je na tekmi Lige prvakov proti madridskemu Realu dvakrat povedel, na koncu pa moral priznati premoč španskemu prvaku. Veliki heroj je še enkrat več postal Cristiano Ronaldo, ki je z golom v 90. minuti Špancem zagotovil tri točke in vsaj nekoliko pripomogel k boljšemu vzdušju znotraj ekipe. Posnetek Ikerja Casillasa pa je razkril, da vratar belega baleta ni bil pretirano navdušen nad zadetkom portugalskega zvezdnika.

Po poročanju španskih medijev pa razlogi za otopelost Ikerja Casillasa niso povezani z Realom. Španec je namreč samo nekaj ur pred tekmo izvedel za smrt poljskega dečka, Dawida Zapiseka, ki ga je spoznal med evropskim prvenstvom na Poljskem in Ukrajini.

iker casillas | Avtor: Facebook Facebook
Štirinajstletnemu dečku, ki je bolehal za spinalno mišično atrofijo, so zdravniki napovedali, da bo umrl pred petim letom starosti. Dawid je bil velik oboževalec Real Madrida, Iker Casillas pa je bil njegov vzornik. Prav ljubezen do nogometa mu je pomagala, da je kljuboval vsem napovedim, po srečanju s španskim vratarjem pa je deček povedal: ''Sedaj lahko umrem v miru.'' Sožalje je na Facebook profilu sporočil tudi Casillas: ''Iskrene sožalje njegovi družini. Počivaj v miru, prijatelj,'' je zapisal Španec. Casillas na tekmi s Cityjem ni bil v najboljši formi, saj je prejel dva zadetka, zaradi katerih se je nanj zgrnil val kritik.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 19:40 20.september 2012.

    Iker se zaveda, da Joža M. in oni gelmajster delata samo zdrahe, da bi se reklamirala!!Prava murkota sta, ni kaj!!!!!