Šport > Nogomet
20 ogledov

Casillas otrokom: "Če bi mi izpolnili eno željo ..."

iker casillas EPA
Vratar madridskega Reala, Iker Casillas, je spregovoril o Joseju Mourinhu, o željah za praznike in o svoji prihodnosti ...

"Ko se Mourinho jezi na nas, je jeza upravičena, saj se nismo dobro odrezali na igrišču. Ker smo odrasli, si stvari povemo v obraz. Če je Mou prijazna oseba? Je. Če odmislimo njegovo trenersko službo, je kot človek zelo prijazen," je Iker Casillas odgovarjal na vprašanja otrok, ko je obiskal otroško kliniko v mestu Boadilla del Monte.

"Ponavadi želiš tisto, česar nimaš. In moj prvi letošnji cilj je osvojitev Lige prvakov, ki je nismo dobili že nekaj časa, poleg tega pa v državnem prvenstvu za Barcelono zaostajamo že za enajst točk. Liga prvakov je pomembnejša tudi za navijače," je glede letošnjih ciljev povedal vratar Madrida.

"Če bi mi Magi (Sveti trije kralji - v Španiji otroke "obdarujejo" slednji, ne Miklavž ali Božiček, op. p.) lahko izpolnili željo, da se zbriše razlika do Barcelone in Atletica na prvenstveni lestvici, bi bilo to zame super," je v smehu še dejal otrokom.

"Rad bi za Madrid igral do svojega 35. ali 36. leta, ko se mi izteče pogodba. Ali bom kdaj zaigral za kakšen drug klub? Danes pravim ne, to je moj klub in moj dom. Če pa bi že moral zapustiti Madrid, bi odšel v ekipo izven Španije, ki ni neposreden konkurent naše ekipe," je "San Iker" povedal glede svoje prihodnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.