Šport > Nogomet
25 ogledov

Casillas: Tega nisem navajen

Casillas Modrić Malaga Real Madrid Liga BBVA Španija liga prvenstvo Reuters
José Mourinho je kapetana Reala Madrida Ikerja Casillasa na gostovanju proti Malagi pustil sedeti na klopi, beli balet pa je izgubil s 3:2. Španski reprezentančni vratar je dejal, da ni navajen sedeti na klopi, a da je moštvo pomembnejše od njega.

V Španiji je še kar naprej glavna tema José Mourinho in njegova odločitev, da na klopi za rezervne nogometaše proti Malagi pusti kapetana Ikerja Casillasa.

Prvi vratar belega baleta se je končno odzval v nedeljo zvečer. Za razliko od navijačev, ki so si enotni, da mora Portugalec zapustiti klop državnih prvakov, pa se ne razburja preveč in pravi: "Tega nisem navajen, a je moštvo bolj pomembno od mene. Trener odloča, kdo bo igral, na meni pa je, da treniram naprej."

Mourinho je v svoji odločitvi pojasnil, da je Antonio Adan bolje pripravljen od Casillasa. "Mourinho mi ni rekel nič. Nič ni pojasnjeval. Nič ne pojasnjuje niti ko igram niti ko ne igram. Soigralci me podpirajo, tako kot smo vsi podprli Adana," je za televizijsko postajo La Sexta pojasnil Casillas in dodal, da je že nekaj dni pred tekmo slutil, da bo obtičal na klopi.

"Imel sem občutek, da ne bom v vratih, a me to ni motilo. Pomembne so bile točke v Malagi, s katerimi bi zmanjšali zaostanek za Barcelono in Atleticom," dodaja Casillas, ki je vse skupaj končal s pomirljivimi toni: "Počutim se dobro, med menoj in Adanom je zdravo rivalstvo. Moramo spoštovati trenerjeve odločitve, sam pa moram trenirati več, da bi si povrnil njegovo zaupanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.