Šport > Nogomet
22 ogledov

Mourinho želi oditi

jose mourinho EPA
Viri znotraj Reala Madrida pravijo, da želi trener José Mourinho junija prihodnje leto zapustiti klop galaktikov. Tudi klub naj bi se želel znebiti Portugalca, a bi radi ob tem obdržali vse najboljše nogometaše.

José Mourinho v novi sezoni prav gotovo ne uživa na klopi belega baleta. Portugalčeva četa za Barcelono v prvenstvu zaostaja že za 11 točk. Obramba naslova je daleč, Mourinho pa bo več kot očitno vse moči vložil v Ligo prvakov, kjer se z Realom Madridom še ni veselil naslova.

Za nameček se je Mourinho med drugim zapletel tudi v obračunavanje z zvezdnikoma Sergiem Ramosom in Mesutom Özilom ter navijači. Portugalec tako distanciran od kluba in predsednika Florentina Péreza, kot je trenutno, po pričevanjih virov znotraj kluba, še ni bil nikoli, zato ni čudno, da želi po koncu sezone zapustiti klop aktualnih španskih prvakov. Mou se tako ni udeležil predstavitve novega centra za trening, niti biografije Sergia Ramosa.

Tudi navijači ne verjamejo, da bo prihodnjo sezono vodil Real, še posebno če mu ne uspe osvojiti Lige prvakov ali čudežno celo prvenstva. Z odhodom Mourinha pa bi za klub lahko nastale nove težave, saj se oddaljuje tudi prvi zvezdnik in prvi strelec Cristiano Ronaldo. Ta vodilnim v Realu očita, da ne storijo dovolj pri lobiranju, da bi osvojil naziv za najboljšega nogometaša na svetu (Ballon d'Or). Prav zato še ni sprejel nove pogodbe, ki jo ima že dlje na mizi.

Kljub temu po prepričanju vodilnih v Madridu Ronaldova prihodnost ni povezana z Mourinhovo, zato v klubu verjamejo, da bo napadalec ostal zvest belemu dresu, izdatno pa naj bi bil nagrajen s finančno donosno pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.