Šport > Nogomet
42 ogledov

Ceca zanika krivdo – grozili naj bi njej

ceca sojenje beograd
1/3
Reuters
Svetlana Ražnatović - Ceca je znova stopila pred sodnika in poroto. Tokrat je bil razlog domnevno žaljenje in lažje telesne poškodbe direktorja nogometnega kluba Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

Z Aleksandrom Olarevićem, direktorjem Mladega proleterja, s katerim je nogometni klub Obilić sodeloval, se je leta 2007 Ceca srečala kot direktorica Obilića. Pevka je zanikala krivdo ter dodala, da je Olarević pretil njej ter svaku Predragu Ocokoljiću.

"Odkar obstajam, nisem še imela incidenta"

"Za prevzem kluba (Mladi proleter, op. a.) sem imela dovoljenje ministrstva, Olarević pa me je začel žaliti. Želel je fizično obračunati z mano, kar je preprečil moj svak, ki se je postavil med naju," je dejala Svetlana Ražnatović - Ceca in dodala, da je Olarević želel izrabiti njen položaj javne osebnosti in jo predstaviti kot nasilno: "Želel je preusmeriti pozornost s pravega problema – da ne želi oditi iz Mladega proleterja. Odkar obstajam kot javna osebnost, nisem imela še nobenega incidenta." Postavna pevka je povedala še, da je na srečanje z Olarevićem popeljala priče, da bi potrdile, kako slednji ne želi sprejeti odločitve ministrstva, a "ga nismo hoteli vreči iz kluba".

Olarević: "Ocokoljić me je udaril"

Iz drugega zornega kota je dogodke izpred štirih let opisal Aleksandar Olarević, ki je poudaril, da je Ceca najprej verbalno napadla njega: "Slišal sem hrup na dvorišču, in ko sem prišel pogledat, sem videl Ceco, ki mi je dejala, da kradem klub. Potem je dejala, kako za njo stojijo pomembni ljudje in institucije, nakar me je Ocokoljić udaril. Ni bil močan udarec, šlo je bolj za odrivanje." Olarević je Ražnatovićevo in Ocokoljića najprej ovadil, nato pa ovadbo umaknil, a se je sodišče vseeno odločilo, da bo omenjeno dvojico sodno preganjalo. Epilog sodišča še sledi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.