Šport > Nogomet
13 ogledov

Čeferin: "Katanec se bo kmalu odločil"

Srečko Katanec Srecko EPA
Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Aleksander Čeferin je v pogovoru za TV Slovenija potrdil, da čaka na odločitev Srečka Katanca, ki mu je po odslovitvi Slaviše Stojanovića kot prvemu kandidatu ponudil vodenje reprezentance.

"Zdaj nekatera imena že krožijo v medijih. Nekatera so točna, nekatera niso. Glede na to, da je on to omenil že sam, lahko potrdim, da smo se pogovarjali s Srečkom Katancem. Njegova odločitev bo znana kmalu, imamo pa tudi nekatere druge možnosti v primeru, da se on za to (prevzem reprezentance, op. a.) ne bi odločil. Žoga je zdaj na njegovi strani," je za TV Slovenija povedal Aleksander Čeferin.

Predsednik Čeferin in Nogometna zveza Slovenije sta v nedeljo sprejela odločitev, da predčasno prekineta pogodbo s Slavišo Stojanovićem, nekdanjim pomočnikom Katanca pri reprezentanci Združenih arabskih Emiratov.

Katanec je bil med kandidati za povratek na klop slovenske nogometne reprezentance, ki jo je leta 2000 in 2002 popeljal na prvo evropsko in svetovno prvenstvo po osamosvojitvi, že vse od svojega odhoda, ko so Slovenijo pred Stojanovićem vodili še Bojan Prašnikar, Branko Oblak in Matjaž Kek.

Komentarjev 4
  • Scott 01:26 14.december 2012.

    Naj se Čeferin odloči in odide čimprej!

  • mumbly 21:58 12.december 2012.

    Nekako mi ni jasno, da se je Čeferin spomnil na Katanca, ko se pa brata Obrez na fusbal še najbolj spoznata. Ga ni trenerja, ki bi več vedel kot onadva. :D

  • linka 21:37 12.december 2012.

    toje bilo že videno...je pa zdrahar in nič špotnega ni v njegovem vedenju!