Šport > Nogomet
25 ogledov

Cesc za vikend še v Londonu

Francesc Cesc Fabregas EPA
Navijači Barcelone ta konec tedna očitno še ne bodo dočakali Cesca Fàbregasa, ki naj bi podpisal petletno pogodbo.

Kljub sprva nekaterim drugačnim informacijam bo Cesc Fàbregas še ostal v Londonu in ne bo poletel v Barcelono še ta konec tedna, ampak po nedeljskem španskem superpokalu, poroča Skysports.

Barcelonin trener Pep Guardiola naj bi mu namreč naročil, naj odpove let, da ne bi preveč razburil Arsenala, dokler niso pogoji prestopa popolnoma dorečeni. Vseeno Fàbregasa ni v ekipi topničarjev za tekmo ob odprtju Premier League v Newcastlu.

Arsenal bo precej verjetno zapustil tudi Samir Nasri, potem ko je Arsene Wenger oznanil, da z njim ne bodo podaljšali pogodbe, zanj pa sta zainteresirana oba manchestrska kluba. Vseeno prekaljeni Francoz vztraja, da bodo topničarji še vedno veliko moštvo. "Tudi Manchester United je prodal Cristiana Ronalda. Ali zato ni velik klub?" Dodal je, da ne bo hitel z morebitnimi okrepitvami. "Trenutno imamo v ekipi celo preveč igralcev in ne vem, ali bomo kupovali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.