Šport > Nogomet
25 ogledov

Xavi še verjame, da Cesc pride domov

Barcelona Arsenal Messi Fabregas EPA
Čeprav je Arsenal v petek zavrnil novo ponudbo Barcelone za Cesca Fábregasa, pa je Xavi dejal, da je njegov rojak tik pred vrnitvijo v matični klub. Cesc si tako zelo želi domov, da se je pripravljen odreči štirim milijom funtom, ki mu kot bonus še pripadajo v Londonu.

Cesc Fábregas si tako močno želi prestopiti v klub, ki ga je zaradi cekinov zapustil pri 16 letih, da se je zdaj pripravljen odreči štirim milijonom funtom in tako olajšati pogajanja pri prestopu iz Arsenala, ki je prejšnji teden zavrnil ponudbo Kataloncev: ta je znašala kar 29 milijonov evrov plus šest milijonov dodatnih plačilih. Vodilni možje topničarjev so sicer že v začetku poletja dejali, da Cesca iz Arsenala ne bodo spustili za manj kot 45 milijonov evrov.

Fábregas sicer še ni odigral nobene pripravljalne tekme za Arsenal, odpotoval ni niti na zadnjo tekmo v Lizbono, kjer se je Arsenal pomeril z Benfico – ta je obračun dobila z 2:1. Wenger pravi, da Fábregas ni poškodovan, a da še ni pripravljen za največje napore. Številni pa namigujejo, da Fábregas ne igra prav zaradi intenzivnih pogajanj z Barcelono.


Še naprej se nadaljuje pritisk Barceloninih igralcev. Tako je Xavi dejal: "Komaj čakamo, da se nam Cesc pridruži in vse kaže, da so v zaključni fazi pogovorov. Upam, da se prestop res zgodi, ker si ga vsi želimo. Vse je le stvar dogovora med Barcelono in Arsenalom, a sam sem optimist, da bo Cesc prišel v naš klub." Medtem ima trener topničarjev Arsene Wenger dovolj vprašanj o Cescu in je konec tedna dejal, da nanje ne bo več odgovarjal, saj je Španec še vedno njihov igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.