Šport > Nogomet
47 ogledov

Cesca ni na plakatih - vendarle v Barço?

Francesc Fabregas Sergio Busquets Liga prvakov četrtfinale Reuters
Govorice, da bo Arsenal vendarle pristal v prodajo Cesca Fabregasa, postajajo vse bolj glasne. Ni ga na promocijskem materialu za nove gostujoče drese in to naj bi bil nov dokaz, da se vrača domov. Barcelona naj bi še ta teden dvignila ceno zanj.

Če je še teden dni nazaj Arsenal odločno zavračal možnost prodaje Cesca Fabregasa njegovemu matičnemu klubu Barceloni, zdaj spreminjajo svoje stališče in morda sprejmejo novo ponudbo katalonskega velikana, so zadnje vroče govorice iz Londona.


Barça naj bi še ta teden na Emirates Stadium poslala novo ponudbo, ki bo za več milijonov višja od prejšnje, ki naj bi po poročanju angleški medijev znašala 30 milijonov evrov. "Prvo uradno ponudbo so naslovili neposredno na direktorja Ivana Gazidisa in smo jo takoj zavrnili," je za BBC razkril neimenovani predstavnik Arsenala. In še jo zvišajo? "Najbrž jo bodo, in če bo dovolj visoka, ga bomo morali prodati."

Barcelona je za Cesca, ki je pred leti star 16 let odšel iz njihove akademije La Masia k Arsenalu, že lani topničarjem dala dve ponudbi, a so obe zavrnili. Predsednik Barcelone Sandro Rosell naj sicer ne bi bil pripravljen zanj plačati več kot 40 milijonov evrov, saj meni, da so številne poškodbe znižale Cescovo vrednost.

Da je res nekaj na govoricah, da bo Arsenal le popustil, priča podatek, da Fabregasa ni na promocijskem materialu za nove gostujoče drese sezono. Da se 24-letnik vrača v Barcelono, po BBC-ju zdaj poroča še časnik Mirror in to naj bi se po njihovem pisanju zgodilo že do konca tega tedna. Arsenal, ki ima namen kupiti kar nekaj okrepitev, denar nujno potrebuje, tako naj bi še ta teden podpisal z Garyjem Cahillom (Bolton) in to za kar 20 milijonov evrov (takšno ima izstopno klavzulo), z Gervinhom (Lille) in z Ricardom Alvarezom (dosedanji član argentinskih prvakov Véleza Sársfielda).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.