Šport > Nogomet
18 ogledov

Četudi bo sedel, Didi ostaja v Chelseaju

Salomon Kalou Didier Drogba gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava EPA
Čeprav nima zagotovljene prve enajsterice, želi Didier Drogba ostati in končati kariero v Chelseaju. Pripravljen je na bitko s Fernandom Torresom. Medtem Roma popolnjuje svoj kader, da bi postala nova Barcelona – okrepil jo je izkušeni Gabriel Heinze.

Didier Drogba želi ostati v Chelseaju, pa čeprav po prihodu Fernanda Torresa v londonski klub ni več stalni član prve enajsterice. "Vsekakor v naslednji sezoni ostajam tukaj. Pogovarjamo se o novi pogodbi. Vsi vedo, kaj čutim do Chelseaja in kaj si želim. Kariero bi rad končal pri Chelseaju," je za Telegraph povedal reprezentant Slonokoščene obale, ki se ga je pred časom povezovalo s prestopom v Galatasaray.

Novi trener Bluesov Andre Villas-Boas je že dejal, da njegov stil igre ne predvideva dveh klasičnih napadalcev, pri čemer bo prednost pred Drogbajem dobil Torres. "Takšna je trenerjeva odločitev, a saj se že vso kariero borim za prvo enajsterico. Če si bom zaslužil, bom igral, če ne bom dovolj dober, pač ne bom. V ekipi vedno obstaja konkurenca. Meni ni težava igrati z njim ali brez njega. Najbolj pomembno je, da zmagujemo."

Heinze v AS Romo

AS Roma pod novim trenerjem Luisom Enriquejem nadaljuje s popolnjevanjem kadra, da bi postala nova Barcelona. Po Špancu Bojanu Krkiću so zdaj dveletno pogodbo podpisali z argentinskim branilcem, 33-letnim Gabrielom Heinzejem, ki je zadnji dve sezoni igral za Marseille, prej pa nosil dres Manchester Uniteda in Reala Madrida.

Draga okrepitev za Porto

Brazilec Alex Sandro Lobo Silva je podpisal pogodbo s Portom za 9,6 milijona evrov. Dvajsetletni obrambni igralec in član brazilske reprezentance do 20 let velja za enega izmed najbolj obetavnih mladih nogometašev. V ekipo portugalskih prvakov prihaja iz Santosa za pet let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.